+31 76 571 3209 •

Wie Zijn We

Ons hoofdkantoor - eenmanszaak - is gevestigd te Breda, Nederland en heeft partners in Portugal en verschillende staten van Brazilië. Zie sectie kantoordetails onder aan deze pagina voor details over het hoofdkantoor.

 

Directrice

Vanderly Dantas - van Oirschot, rechtsgeleerde, advocate in Brazilië onder nummer 204377 (OAB/SP BR), ook advocate in Portugal onder nummer 49722 L (OA PT) en tenslotte advogada in Nederland onder nummer A32812 (OA-NL). Specialisatie juridische assistentie op het gebied van burgelijk procesrecht, civiel recht, straf- en strafprocesrecht.

Diverse verdiepingscursussen voor advocaten gevolgd bij de OAB in Sao Paulo. Afgestudeerd Bachelor en Master Nederlands, Europees en Internationaal recht aan de Universiteit van Maastricht. Werkzaam geweest sinds begin 2009 als part-time medewerkster bij Stichting Vluchtelingenhulp en tevens part-time actief bij de rechtswinkel in Nederland. Docente aan gerechtstolken (BR/PT - NL) Braziliaans strafrecht en strafvordering in opdracht van Stichting Instituut van Gerechtstolken & -vertalers (SIGV). Vanderly Dantas - van Oirschot

 

Assistent

Eric van Oirschot, voormalig student Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg, verzorgt de ICT en beheert de administratie.

 

Talen

Ons kantoor assisteert cliënten zowel gesproken als geschreven in het Nederlands, Portugees, Duits, Engels en Frans.

 

Kantoor details

Adres

Heusdenhoutsestraat 322, 4817 WJ Breda (Nederland)

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Kamer van Koophandel

Ingeschreven in het Handelsregister onder nummer: 20143139

BTW nummer: NL250203881B01

Ingeschreven bij de Orde van Advocaten (NL) onder A32812

Forum

Voor alle opdrachten is het Nederlands recht (rechtbank Breda) van toepassing, tenzij expliciet anders wordt overeengekomen.

Kantoorklachtenregeling

Ons kantoor kent ook een kantoorklachtenregeling, zie onder "Artikelen". Klachten kunnen via het algemene e-mail adres, info@dantas-juridico.com, doorgegeven worden.

(Stichting) Derdengelden rekening

Ons kantoor heeft geen derdengelden rekening

Samenwerking met een ander kantoor

Opdrachten worden uitsluitend aangegaan tussen Dantas-Juridico, in deze Vanderly Dantas van Oirschot, en de cliënt. Indien een deel van een opdracht moet worden uitgevoerd in samenwerking met een ander kantoor zal dat op basis van een specifieke deel-opdracht en bijbehorende beperkte volmacht plaats vinden. Er is in deze geen vervanging of waarnemeing van toepassing; Alle communicatie vindt plaats via Vanderly Dantas van Oirschot.

Verzekering beroepsaansprakelijkheid

Dantas-Juridico heeft voor Advogada Vanderly Dantas van Oirschot een beroepsaansprakelijkheid verzekering via AON (http://www.aon.com/netherlands/default.jsp) ingesteld.

Tarieven

Daar iedere casus een individuele situatie representeert, kan geen standaard tarief gegeven worden via deze weg. Voordat een opdracht wordt gestart wordt wel duidelijk afgesproken - vaak tijdens een of meer gesprekken - wat het geldende tarief zal zijn, wat de opdracht inhoudt, etc. middels een opdracht overeenkomst. Pas nadat een voor akkoord getekende opdracht overeenkomst in het bezit van Dantas-Juridico is zal de opdracht gestart worden.